AKSARAY / MERKEZ - Sezai Karakoç Ortaokulu

Geziler

Türkiye Şampiyonasındaki okul futsal takımımızın Denizli gezisinden kareler.

Ara

Bilimin merkezindeyiz. Matematik öğretmenimiz Seher Özkişi, İnglizce öğretmenimiz Eda Çiçek öncülüğünde Aksaray Bilim Merkezine gezi düzenledik. Fedakar öğretmenlerimizin tertiplediği bu gezide öğrencilerimiz hem eğlendiler hemde öğrendiler.  En iyi öğrenme modeli olan yaparak yaşayarak öğrenmeyi tam anlamı ile gerçekleştiren öğrencilerimiz Sezai Karakoç ailesine yakışır bir şekilde gezilerini tamamladılar. Okulumuzu hakkıyla temsil eden kıymetli öğrencilerimzi ve büyük sorumluluklar alıp öğrencilerimizin hayatlarında iz bırakan öğretmenlerimizi kutluyoruz.

İlim ilmeğinde bir düğümüm var

Bağlanan bağından geçipte gelsin.

Geçmişler köyünde düğünüm var

Gelenler hiçliği içipte gelsin.

Kas

Herşeyde olduğu gibi, Aldığınız riskler kadar büyük olursunuz. Öğrencilerimizin bütün sorumluluklarını alıp onların sosyal ve kültürlü bireyler olmaları için çaba sarf eden büyük öğretmelerimizi kutluyoruz.

Sinema günümüzden kareler.

Kas

29 Ekim Cuhuriyet Bayramı Kapsamındaki konya gezimizden kareler. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında milli manevi gezi alanları, bilim merkezi ve eğlence alanlarını gezen öğrencilerimiz bayramı doya doya yaşadılar. Öğrencilerimize Mihmandarlık yapan Bayram Hocamıza ve Rıdvan hocamıza sonsuz teşekkürler.

Ekm

Çocuklarımızın geri dönüşümü öğrenebilmeleri ve çöpleri çöp kutusuna atma sebeplerini öğrenmeleri amaçlı Belediyemizin geri dönüşüm noktasına ziyaret düzenledik.