AKSARAY / MERKEZ - Sezai Karakoç Ortaokulu

2 Sosyal Bilimler Lisesi

3 Proje Okulları

Öğrencilerimiz;
Sınavlı Meslek Lisesİ Proje bölümleri başta olmak üzere, yeteneklerine uygun bölümlere yerleştirilmiştir. Bütün öğrencilerimiz bizler için değerlidir. Bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.

May

Küçük kız bocce takımımız Aksaray da  bir ilki gerçekleştirerek katıldığımız Türkiye şampiyonasında ilimizi başarı ile temsil ederek müsabakaları tamamlandı. Aksaraydan bir ilki gerçekleştirerek açtığımız bu yolda edindiğimiz tecrübelerle  bir adım ötesine niyet ettik. Önümüzdeki yıl daha çok çalışarak birincilik kapsını sırtlayıp geleceğiz. Aksarayımızı Türkiye şampiyonasında temsil eden Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi ve Öğrencilerimizi Tebrik ederiz.

Sezai Karakoç Ortaokulu, Hep daha iyisine...

Nis

Okul aile birliğimizin aldığı karara göre 2022 -2023 eğitim öğretim yılı için yeni okul formalarımızın renk ve tasarımı aşağıdaki fotoğrafdaki gibi belirlenmiştir.

Nis

2021-2022 eğitim öğretim yılında okulumuz öğrencilerinin katıldıkları  okullararası müsabakalar sonucunda kazandılari kupalar diğer öğrencilerimize gösterilerek kendilerine sporcu öğrencilerimize teşekkür edilerek hediyeleri verildi.

Mrt

Bir istiklal marşı romanı olan "Hilal Gülünce" kitabını okuyan öğrencilerimiz bu kitap üzerinden sınava tabi tutuldular.  Okul genelinde gerçekleşen bu sınavda dereceye giren öğrencilerimize hediyeler ve madalyalar verildi. Ayrıca istiklal marşını güzel okuma yarışmasında da dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri Okul Müdürümüz Okan Çelik tarafından takdim edildi.

Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve bu güzel marşı bizlere hediye eden İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'a teşekkürler.

Mrt

Belirli günler ve haftalar çerçevesinde "İstiklal Marşının Kabulü" haftası çerçevesinde istiklal marşını güzel okuma etkinlikleri ve töreni gerçekleştirdik.